Hackathon 2022

//Webenable Hackathon 2022

De 4e editie van de Webenable Hackathon zit erop en je kunt je dan ook niet meer aanmelden. Nagenieten of terugkijken kan wel: lees het artikel De 4e Webenable hackathon: het wordt steeds leuker! en bekijk daar ook de aftermovie van de Webenable Hackathon 2022.

Intussen maken wij plannen voor de volgende editie. Wil je er dan ook bij zijn? Stuur ons een e-mail met “Ja, ik ben er volgend jaar bij!”. Dan houden wij jou op de hoogte van de Webenable Hackathon 2023!

Op donderdag 22 september organiseert Webenable de Webenable Hackathon 2022. Een inspirerende dag voor developers en andere creatievelingen die één dag samenkomen om te hacken, te sparren en te werken aan gave projecten.

Ongeveer 50 deelnemers gaan aan de slag met zo’n 10 uiteenlopende ideeën. Dit zijn zoveel mogelijk niet-werk-gerelateerde projecten die bijvoorbeeld gaan over een praktische toepassing in en om het huis, een persoonlijke hobby of gewoon een fun-project.

Een aantal deelnemers gaat aan de slag met het uitdenken en testen van hun idee. Anderen zijn al verder en zitten in de fase van uitwerking. Er komt altijd softwareontwikkeling bij kijken maar ook vanuit andere disciplines (gaming, productdesign) worden waardevolle bijdragen geleverd aan de projecten.

Meedoen met de hackathon

Vanuit Webenable doen de meeste collega’s mee aan de hackathon. Maar andere developers en natuurlijk ook niet-developers zijn van harte welkom!

Bekijk de projecten, het deelnemersprogramma en meld je aan.

Te gast bij de hackathon

Voor veel mensen is softwareontwikkeling en programmacode schrijven een mysterie. Reden genoeg om op een laagdrempelige manier kennis te maken met hoe dat in de praktijk verloopt. Je bent meer dan welkom

Bekijk de projecten, het gastenprogramma en meld je NU aan.

Neem contact met ons op

We horen graag van jou en je hoort snel weer van ons!