Vacature

Junior Projectmanager

Resultaat/ gericht

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk e-commerce oplossingen. We ontwikkelen supersnelle websites op ons Hydrazine eCommerce systeem, analyseren de belangrijkste processen binnen organisaties en maken software om die zo optimaal mogelijk te automatiseren. Ook werken we nauw samen met online marketingspecialisten om voor jou de best mogelijke resultaten te bereiken.

Culture

EAT
sleep
code
repeat

Webenable werken

Webenable is op zoek naar een Junior Projectmanager. Hier leer je de samenwerking tussen onze ontwikkelaars, testers en klanten naar een hoger niveau brengen.

Wie zijn wij?

Webenable is professional specialist van online applicatie ontwikkeling met een platte en toegankelijke organisatiestructuur. Webenable werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt volledige internetconcepten en levert maatwerk, waarin samen het verschil maken voor onze klanten het doel is. We nemen daarom geen projecten aan als het vertrouwen in succes niet hoog genoeg is. Omdat onze projecten steeds complexer en belangrijker worden, hebben we behoefte aan een goede projectmanager.

Ons bedrijf is gevestigd in een bijzonder kaaspakhuis in hartje Hoorn, tegen de oude haven aan. Ons team bestaat op dit moment uit 15 mensen. De sfeer is bij ons informeel en ongedwongen. We hebben altijd verse koffie, verantwoorde snacks en vers fruit en verzorgen elke werkdag een uitgebreide, gezonde lunch. Wij doen samen veel leuke activiteiten, zoals: georganiseerde uitjes, Hackathons en vrijdagmiddagborrels.

Wat ga je doen?

Je gaat ervoor zorgen dat de samenwerking tussen onze ontwikkelaars, testers en klanten nog beter gaat. Daarnaast ga je ondersteuning geven aan het team. 

Wie ben jij?

Je bent leergierig jonge en enthousiast. Klaar om je eerste stappen in de software ontwikkeling te zetten. Het leuk vindt om met webapplicaties bezig te zijn en intresse heeft in mensen. Je leert hier voldoende van software ontwikkeling om te begrijpen waar ontwikkelaars ongeveer mee bezig zijn, waardoor je zelf leert inschatten hoe veel werk iets is. Je vind het leuk om mensen aan elkaar te verbinden en samenwerkingen aan te jagen, en je vindt het leuk om een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten te zijn.

Wat bieden wij?

Een leuk team van ontwikkelaars waar jij een belangrijke steen kunt bijdragen aan optimalisatie en groei.

In deze functie krijg je:

  • een goed salaris, passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
  • pensioen / arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • dagelijkse lunch; 
  • gezellige vrijdagmiddagborrels; 
  • en een werkplek in een karakteristieke kantoorlocatie in het centrum van Hoorn.

Interesse?

Neem contact op met Pieter via: jobs@webenable.nl of vul onderstaand contactformulier in.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Bierkade 4a, 1621 BE HOORN