Over ons

Over ons

Webenable schakel je in als je online wil excelleren met je dienst of product.

Wij werken met de nieuwste technologieën en ontwikkelen volledige internetconcepten, maar leveren ook kleinere stukjes maatwerk. We houden van Lean Development, zijn gespecialiseerd in het load-testen van websites en kunnen performance-issues snel vinden en oplossen. We zorgen ervoor dat jouw website of webshop zo snel werkt dat jij bezoekers en klanten razendsnel kunt bedienen. Daarnaast hebben we veel ervaring met webhosting en nemen graag tijdelijk het management van een technisch project over.

Webenable levert fullservice internetoplossingen, met de beste development, webhosting en consultancy.

Dat is een belofte die we kunnen doen omdat er keien bij ons werken. Slimme mensen met uitgebreide technische kennis, een hands-on mentaliteit en een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt. Daar zijn we erg trots op.

En waar we ook trots op zijn, is onze eigen IoT-startup SensorTeam, waar we nieuwe technologieën ontwikkelen die we voor onszelf en onze premium klanten kunnen inzetten. Nu ligt de focus op sensoren voor geluidsmetingen en binnenklimaat, maar er zijn talloze toepassingen te bedenken.

We lopen graag voorop in ons vakgebied.

Ons bedrijf is gevestigd in een bijzonder smaakvol, oud kaaspakhuis in hartje Hoorn, tegen de prachtige haven aan. De sfeer bij ons is informeel en ongedwongen. We hebben altijd verse koffie, je bent van harte welkom!

Neem contact met ons op

We horen graag van jou en je hoort snel weer van ons!