wo. 9 mrt. 2022

25 maart: Webenable Open Dag

Op vrijdag 25 maart aanstaande openen we onze deuren voor de Webenable Open Dag. Een dag voor iedereen die wel eens wil weten wat wij hier doen, hoe we het doen, welke games we spelen en wat we erbij eten. Familie, vrienden, opdrachtgevers, stadsgenoten en andere geïnteresseerden, zijn vanaf 13:00 uur van harte welkom op onze fijne locatie aan Bierkade 4A in het centrum van Hoorn.

Webenable open dag 2022

Op vrijdag 25 maart aanstaande openen we onze deuren voor de Webenable Open Dag. Een dag voor iedereen die wel eens wil weten wat wij hier doen, hoe we het doen, welke games we spelen en wat we erbij eten.

Familie, vrienden, opdrachtgevers, stadsgenoten en andere geïnteresseerden, zijn vanaf 13:00 uur van harte welkom op onze fijne locatie aan Bierkade 4A in het centrum van Hoorn.

Programma

Op vrijdagmiddag om 13:00 uur openen we onze deuren. We presenteren ons werk en demonstreren een aantal gave projecten. De gameroom is de hele middag open en vanaf 16:00 uur ook onze bar.

Je bent van harte welkom op de Webenable Open Dag op vrijdag 25 maart 2022. Graag tot dan!

De Webenable Open Dag is aangemeld bij de KBBBD, een initiatief van RPAnhn, Werkgevers Servicepunt Noord-Holland Noord en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN).