wo. 14 sep. 2022

Bootenable en Veerbootenable

IJs en vis moet je nemen als het er is! En dat hebben we gedaan. Op de prachtige zomerse 11de van augustus jl, met temperaturen rond de dertig graden, lag er in de haven van Hoorn een boot voor ons klaar.

Bootenable

En dat hebben we gedaan. Op de prachtige zomerse 11de van augustus jl, met temperaturen rond de dertig graden, lag er in de haven van Hoorn een boot voor ons klaar. 

Volgestouwd met koele versnaperingen en heerlijke hapjes zijn wij onze prachtige locatie Hoorn eens vanaf het water gaan bekijken. De één genoot van de frisse wind door zijn haren op de punt van het schip, anderen zaten dicht bij de koelbox om maar niet uitgedroogd te raken. En er werd zelfs gewerkt, binnen uiteraard, uit de zon en door één persoon. Inderdaad, die ja. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. 

Na de eerste rondvaart langs Oranje Buiten (Strandtent in Hoorn) en het nieuwe “De Baai van Hoorn” stapte de eerste groep in de Haven van Hoorn weer van boord. En dan blijf je zitten met de plakkers, de collega’s die tot het gaatje gaan. Gelukkig maar want dat mag! En als het dan zo mooi is dan moet je er met volle teugen van genieten, toch? Een stapel pizza’s werd aangerukt en de avond vond zijn weg. 

We kijken terug op een zeer geslaagde Bootenable!

Sterker nog de dag was zo geslaagd dat er jaloerse blikken ontstonden bij diegenen die er niet bij konden zijn. Nou dan lossen we dat toch op! En zo ontstond Veerbootenable! Een tochtje van Enkhuizen naar Hoorn. En ook weer op zo’n mooie dag. Wel iets frisser. Maar geen wind en prachtige luchten en hele leuke collega’s. Een andere vibe, andere gesprekken maar zeer geslaagd! 

Op naar het volgende vaarseizoen.