ERP, CRM
en workflow automatinon

We vertellen je graag hoe wij jou helpen bij de digitale transformatie van je bedrijf.

Webenable conference room

Een voorwaarde voor groei

Dagelijks heb je in je bedrijf te maken met processen. Naarmate je onderneming groeit, worden processen complexer en ontstaat de behoefte aan een andere aanpak die stukken effectiever is. Het automatiseren van processen kan je bedrijf enorme voordelen opleveren. Procesautomatisering geeft structuur aan je organisatie, maakt je bedrijf schaalbaar, laat je medewerkers efficiënter werken, elimineert fouten in bedrijfsprocessen en is dus een voorwaarde voor groei.

Hoe gaat het automatiseren in zijn werk?

Als we bij Webenable een proces gaan automatiseren, doen we dit als volgt. We starten met documenteren door het uittekenen van de processen op onze SmartBoards. Daarna kijken we mee op de werkvloer om te zien hoe het werk verloopt. Dan volgt het automatiseringsadvies. Sluit dit aan op jouw wensen? Dan gaan wij aan de slag met ontwikkelen. Graag leggen we de verschillende stappen aan je uit. 

Hoe brengen we de automatiseringsmogelijkheden in beeld?

We nodigen jou (en eventueel je collega’s) uit bij ons op kantoor en tekenen op een van onze SmartBoards samen met jou de processen uit. Dit is altijd moeilijker dan je denkt, want er komt veel bij kijken. Voornamelijk uitzonderingen en die bedenk je nooit allemaal meteen. Vaak zijn daardoor meerdere sessies nodig voor deze stap. Tijdens dit uittekenen ontstaat direct een beeld over de automatiseringsmogelijkheden. Er is nog nooit iemand geweest die na zo’n sessie níet met een grote glimlach ons pand verliet. Het geeft altijd energie als je het idee hebt áán je bedrijf te werken in plaats van vóór je bedrijf.

Hoe gaat het er bij jou op de werkvloer aan toe?

Vaak komen wij ook bij jullie langs om te zien hoe het werk verloopt. Dit is een waardevolle aanvulling op de eerdere documentatie-sessies. Het is immers zo dat voor jou en je collega’s bepaalde dingen heel vanzelfsprekend zijn, maar voor ons niet. De bevindingen van het meekijken nemen we mee in de SmartBoard-tekeningen.

Op basis van de tot nu toe verkregen informatie brengen we een advies uit. Daarin staat omschreven welke taken volgens ons als eerste geautomatiseerd moeten worden en hoe we dat willen aanpakken. Zie je dat zitten? Dan gaan wij aan de slag met ontwikkelen.

Ontwikkelen

Tijdens deze fase kom je minimaal eens per twee weken of vaker bij ons langs op kantoor. Zo kun je zien of je het idee hebt dat het juist is wat wij aan het ontwikkelen zijn. Als je dat wilt, geven we trainingen aan je medewerkers. Jullie kunnen de ontwikkelingen aan het systeem volgen via de testomgeving die wij beschikbaar stellen. Als we het er allemaal over eens zijn dat het voldoende af is, gaan we live. Tijdens een go-live krijg je altijd de volledige aandacht van het betreffende ontwikkelteam en als dat nodig is, is er iemand van Webenable bij jou op kantoor aanwezig.

 

We provide new opportunities and growth