Webenable Hackathon 2023

Op donderdag 14 september a.s. staat de 5de editie in de agenda.

Webenable Hackathon 2023/ Editie nr. 5

Op donderdag 14 september 2023 organiseren wij de 5e editie van de Webenable Hackathon!

Op deze dag wordt het kantoor van Webenable aan de Bierkade in Hoorn weer omgetoverd tot een plek waar iedereen die van technologie houdt zich goed kan vermaken.
Het wordt een ongedwongen dag waar mensen, voorzien van lekker eten, kunnen werken aan projecten waar technologie en innovatie voorop staan.

De Webenable Hackathon is voor mensen die technologie leuk vinden. We zijn immers een technisch bedrijf. Als je niet technisch bent, maar wel mee wilt denken over oplossingen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. En als je gewoon wilt komen kijken ook, want gezelligheid staat voorop!

Thema

Er is dit jaar een thema: energie besparen in huis. Het lijkt ons leuk om manieren te bedenken waarmee huishoudens energie kunnen besparen. De komst van dynamische energietarieven is daar een interessante aanleiding voor. Het lijkt er zelfs op dat er ook mensen meedoen met verstand van warmte- koudetechniek. Daarmee beschikken we over de kennis die nodig is om verder te kunnen denken dan alleen software en hardware.

Culture

Let's
Save
the
planet

Meedoen/Webenable Hackathon 2023

Wil je meedoen? Meld je dan aan! Tijdens de aanmelding kun je een project kiezen waar je aan wilt meewerken of meedenken, of je eigen project bedenken. Na aanmelding zal er contact met je opgenomen worden. Het is namelijk erg leuk om de komende weken al een beetje te starten met het nadenken over het project en misschien al een beetje voorbereiding.

Ik wil meedoen >

Gast/bij de Webenable Hackathon 2023

Voor veel mensen is softwareontwikkeling en programmacode schrijven een mysterie. Reden genoeg om op een laagdrempelige manier kennis te maken met hoe dat in de praktijk verloopt.
Je bent meer dan welkom om gezellig te komen kijken!

Ja ik kom als gast >
Webenable hackathon 2021
Webenable hackathon 2022
Webenable gamen
Webenable hackathon 2019