Mijnautomatten.nl

Supersnelle webshop met bijzondere afrekenfunnel

Mijnautomatten.nl

Onze/ Opdrachtgever Mijnautomatten.nl

Het bedrijf GECA BV uit Genemuiden produceert automatten, voornamelijk B2B. Voor het opzetten van een B2C kanaal bestond de uitdaging om dit voor de bezoekers zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

We hebben een webshop ontwikkeld die de bezoeker zo snel mogelijk meeneemt in een configuratie en afrekenfunnel. In deze funnel tonen we zoveel mogelijk detail in de vorm van hoge kwaliteit foto's die veranderen op basis van de keuze van de klant. De mat-kwaliteiten die gekozen kunnen worden, worden op basis van automerk/type automatisch bepaald. Dit kan door een medewerker 100% binnen het CMS worden geconfigureerd.

Verder is er een koppeling met administratiepakket Prima, dat specifiek voor deze branch wordt ontwikkeld, en een koppeling met de API van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) om op basis van een kenteken autogegevens op te halen.

Lees hieronder meer over dit project.

Enkele projecten die wij hebben gerealiseerd

Razendsnelle e-commerce webapplicatie voor mijnautomatten.nl

Mijnautomatten.nl / Razendsnelle e-commerce webapplicatie voor mijnautomatten.nl

Mijnautomatten.nl verkoopt automatten. Dit is een vrij competitieve markt waarin een optimale klantervaring op de website zeer belangrijk is. Webenable ontwikkelde een webshop met een heel bijzondere afrekenfunnel. Lees meer >>

Lees meer >