Razendsnelle e-commerce webapplicatie voor mijnautomatten.nl

Razendsnelle e-commerce webapplicatie voor mijnautomatten.nl

Wie voor zijn personenauto of bedrijfswagen op zoek is naar nieuwe automatten is bij Mijnautomatten.nl aan het juiste adres. Voor vrijwel ieder merk en model auto zijn in de webshop de juiste automatten te bestellen via een overzichtelijk bestelproces.

Mijnautomatten blog 2019

Supersnelle webshop 

Deze webapplicatie moest voldoen aan diverse belangrijke criteria. Zo moet die zorgen voor een zeer snelle webshop en supersnelle productpagina’s. Daarnaast dient de customer journey uit zo min mogelijk stappen te bestaan. De klant kan de gewenste automatten bestellen op basis van het kenteken van de auto of door het merk en model in te voeren. Tijdens dit proces is het belangrijk dat de klanten zo goed mogelijk in beeld hebben welk product zij aan het bestellen zijn. Daarom bevat het CMS van de webshop een astronomisch aantal foto’s dat ervoor zorgt dat de klant tijdens het configureren altijd een foto ziet van het product dat hij/zij aan het bestellen is. Een cruciale kanttekening hierbij is dat dit soort oplossingen in WordPress, Magento, Shopify, Lightspeed etc vrijwel niet op deze manier te realiseren zijn.

Maatwerk applicatie op het Hydrazine Framework

De webapplicatie die we voor Mijnautomatten.nl hebben ontwikkeld, is een maatwerk applicatie op het Hydrazine Framework. Dit framework is door Webenable zelf ontwikkeld en richt zich specifiek op e-commerce webapplicaties die gigantisch snel moeten zijn. In de webshop zijn verschillende voorname integraties opgenomen. Zoals de integratie met het administratiepakket van de bestellingen. Ook de integratie met de RDW om de kentekens om te zetten naar het juiste model voertuig is belangrijk. Net zoals de integratie met het reputatiemanagement platform Feedback Company en die met de pakketbezorgingsdienst DPD, waardoor het verzenden van de automatten veel efficiënter werkt. Tenslotte hebben wij gezorgd voor de integratie met een rubbermatten fabriek: een nieuw product binnen het assortiment van de online specialist.

Europese ambities

Mijnautomatten.nl heeft de ambitie om door te groeien tot een toonaangevende speler op Europees niveau. Online marketingbureau Semwerkt zorgt met search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA) voor de complete marketing. Bij Webenable vinden we het fantastisch om met de e-commerce webapplicatie bij te dragen aan het waarmaken van deze geweldige doelstelling!