wo. 14 jun. 2023

Trots op onze geslaagde werkstudenten: Cas, Thomas en Valentijn

Bij Webenable zijn we enorm trots om te verkondigen dat onze werkstudenten - Cas, Thomas en Valentijn - geslaagd zijn voor hun eindexamen. Thomas en Valentijn streven naar het hoogst haalbare, en het is dan ook zeker een speciale vermelding waard dat Thomas cum laude zijn gymnasium heeft afgerond.

De vlag kan uit
Cas is van jongs af aan altijd al betrokken geweest bij Webenable. Gekscherend wordt hij dan ook wel eens als de 'echte' CEO bestempeld. De tijd zal leren waar zijn carrière naartoe leidt. Wat ons betreft heb je het in je om het ver te schoppen.

Terwijl zij hun studietraject met succes hebben voltooid, hebben ze tegelijkertijd uitstekend werk geleverd bij Webenable. Het succes van Cas, Thomas en Valentijn toont aan dat bij Webenable de ontwikkeling en groei van onze medewerkers topprioriteit is. We geloven sterk in het ondersteunen van jong talent, niet alleen op professioneel gebied, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling.

Cas, Thomas, Valentijn - van harte gefeliciteerd met het behalen van deze belangrijke mijlpaal. We kijken uit naar nog vele successen in de toekomst!