WOZ

Volledige digitalisatie van alle core processen

WOZ

Onze/ Opdrachtgever WOZ Meldpunt

WOZ Meldpunt helpt consumenten bij het bezwaar maken tegen een te hoge WOZ waarde. Zodra de jaarlijkse WOZ beschikking op de mat valt, melden mensen die de WOZ waarde te hoog vinden zich massaal aan op de website van WOZ Meldpunt.

Daarna volgt een periode van complexe processen, waarbij informatie uitgewisseld wordt met aanvragers, maar ook met bijvoorbeeld gemeentes.

Van oudsher werd de administratie voornamelijk op papier gevoerd. In ordners/archiefkasten en medewerkers op kantoor. Maar dit was niet optimaal, er moest geoptimaliseerd worden.

We ontwikkelden een systeem dat integreerde met de website en in alle processen voorziet. Hierdoor werd niet alleen vele malen efficiënter gewerkt, maar tijdens de corona lockdown kon iedereen vanuit huis gewoon doorwerken!

Het systeem is erg uitgebreid en complex, met veel externe koppelingen voor het ophalen van analytische data en zelfs het fysiek versturen van documenten als dat nodig is.

Daarnaast namen we ook de hosting van de Wordpress websites (die Webenable niet heeft gebouwd) over, en zorgden ervoor dat de sites tijdens de piek drukte nog steeds snel en bereikbaar bleven. Iets dat eerder nooit goed lukte.

Een langlopend project en een fijne samenwerking.