C# developer

bij Webenable

Webenable beach room

C# developer bij Webenable

betekent met je team werken aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. Van scratch of doorbordurend op een bestaande applicatie, helemaal van webshop tot aan interne order systeem. C# developers bij Webenable gaan verder dan back-end en krijgen ook de mogelijkheid om aan front-end te werken. Dat maakt developer zijn bij Webenable extra leuk! (Én de toffe mensen én de gezelligheid én de goede lunch, dat ook.)

Onze stack

We ontwikkelen en gebruiken toekomstbestendige technologie die past bij de behoeftes en doelen van onze opdrachtgevers. Net als het digitale landschap is ook onze stack altijd in beweging. We vinden, net als jij, overal weer nieuwe ideeën, technologie en verbeteringen die de kwaliteit van het werk ten goede komen.

LIFE/@Headquarters

Bij Webenable zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Mensen die graag willen bijdragen aan het succes van onze onderneming door zichzelf goed in te zetten, te ontwikkelen en samen te werken. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen en in een veilige omgeving vol kennis, creativiteit, ideeën en humor optimale ontwikkeling doormaken en bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Bij Webenable hebben we aandacht voor een sterke interne cultuur en staat goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Zo nemen we de verantwoordelijkheid om samen te werken aan gezondheid en vitaliteit. Daarnaast faciliteren we in moderne middelen en technieken om je zo ergonomisch en efficiënt mogelijk te laten werken. Daarmee motiveren wij jou om je competenties en talenten optimaal te ontwikkelen. Ook stimuleren (en vragen) we een hoge mate van autonomie en zelfsturing. Verder lunchen we samen, faciliteren we gezond avondeten, is er een wekelijkse borrel en een jaarlijks terugkerende Hackathon, om maar een paar voorbeelden te noemen. Zie onze kalender voor belangrijke evenementen.

  • Wij investeren graag in goede mensen
  • Fijne en ergonomische werkomgeving
  • Gezonde lunch, snacks en diner
  • Gameroom
  • Vrijmibo’s
  • Informele sfeer
  • Goede koffie en nog veel meer