Vacature

Senior C# Developer

Gek op/Innovatie

Wij werken met de nieuwste technologie├źn en ontwikkelen volledige IT-concepten: van klantvraag/probleemstelling tot en met hosting en doorontwikkelen. Want als je bedrijf groeit, verandert de IT-behoefte vrijwel continue. Webenable is een betrouwbare innovatiepartner die jou helpt om IT op de best mogelijke manier in te zetten.

Culture

Eat
Sleep
Code
Repeat

Webenable werken

Webenable zoekt een software developer om het .NET team te versterken en te werken aan workflow-automatiseringsprojecten, supersnelle dashboards en onze IoT startup SensorTeam.

Wie zijn wij?

Webenable is professional specialist van online applicatie ontwikkeling met een platte en toegankelijke organisatiestructuur. Webenable werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt volledige internetconcepten en levert maatwerk, waarin samen het verschil maken voor onze klanten het doel is. We nemen daarom geen projecten aan als het vertrouwen in succes niet hoog genoeg is. Omdat innovatie gedreven wordt door onder andere nieuwe technologieën, hoef je bij ons nooit te werken met verouderde versies. Op die manier blijf je jouw kennis optimaal ontwikkelen. Dit doen wij met een betrokken, jong en dynamisch team. Wij hebben een no-nonsense cultuur.

Ons bedrijf is gevestigd in een bijzonder kaaspakhuis in hartje Hoorn, tegen de oude haven aan. Ons team bestaat op dit moment uit 21 mensen. De sfeer is bij ons informeel en ongedwongen. We hebben altijd verse koffie, verantwoorde snacks en vers fruit en verzorgen elke werkdag een uitgebreide, gezonde lunch. Wij doen samen veel leuke activiteiten, zoals: georganiseerde uitjes, Hackathons en vrijdagmiddagborrels.

Wat ga je doen?

Je wordt als software developer (32-40 u p/w) onderdeel van ons jonge en dynamische .NET team. Met de nieuwste technieken en best-practices ontwikkel je maatwerk cloud-oplossingen voor high-traffic en high-available applicaties. Onze projecten zijn uitdagend en divers. Zo analyseren, optimaliseren en automatiseren we bedrijfsprocessen, werken we aan de embedded software en de schaalbare cloud-infrastructuur van de SensorTeam geluidssensor en bouwen we dashboards die razendsnel inzicht geven in bijvoorbeeld IoT data.

Bij Webenable ontwikkelen we voornamelijk ASP.NET Core (Blazor, Razor Pages, .NET 6) applicaties die we hosten op Google Cloud. Door het toepassen van continuous integration & delivery kunnen we snel en flexibel software opleveren. Daarnaast is onze software robuust en betrouwbaar doordat we veel aandacht besteden aan monitoring en geautomatiseerd testen.

We gebruiken veel open-source software en dragen daar zelf ook aan bij. Zo hebben wij onze eigen projecten op GitHub en leveren we bijdragen aan open-source projecten van Google en Microsoft.

Wie ben jij?

In deze functie ben jij een gedreven en proactieve ontwikkelaar die van uitdagingen houdt en graag nieuwe dingen ontdekt. Je hebt development ervaring met .NET en C#, je kunt goed samenwerken in teamverband en bent niet bang om vragen te stellen of om processen te verbeteren. Door je ervaring zijn deadlines geen probleem en ben je nieuwsgierig naar ervaringen, meningen van anderen en naar het nog onbekende. 

Wat bieden wij?

Samen met jouw ervaring en ons enthousiaste ontwikkelaarsteam werk je met de nieuwste technieken waarmee je jezelf blijft ontwikkelen. Met jou maken we een stap onze groeiambities waar te maken. 

In deze functie krijg je:

  • een goed salaris, passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur); 
  • pensioen / arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • dagelijkse lunch; 
  • gezellige vrijdagmiddagborrels; 
  • en een werkplek in een karakteristieke kantoorlocatie in het centrum van Hoorn.

Interesse?

Neem contact op met ons via: jobs@webenable.nl of vul onderstaand contactformulier in.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Bierkade 4a, 1621 BE HOORN