Het Hydrazine
e-commerce platform

Meer omzet door een supersnelle webshop!

Ben je op zoek naar een supersnelle webshop die er heel mooi uitziet en veel bezoek aan kan? Wil je dat het aantal bezoekers groeit, orders en omzet toenemen maar breid je liever je team niet teveel uit? En wil je niet over 3 jaar tegen beperkingen aanlopen waardoor je weer opnieuw moet beginnen? Neem dan contact op en kom erachter waarom Webenable je beste optie is!

Supersnelle webshop

Niemand vindt het leuk om te wachten. Zeker niet tijdens het online shoppen. Na een klik willen mensen direct resultaat. Iedereen wil dat. Daarom waardeert Google snelle websites, en is snelheid van de website één van de belangrijkste factoren die ervoor zorgt dat je hoog in de zoekresultaten komt. Hierdoor zorgt een snelle webshop voor meer omzet.

Veel webshops zijn traag. Vooral WooCommerce en Magento webshops zijn erg langzaam. De laadtijd van pagina’s kan met behulp van caching flink verlaagd worden, maar dit werkt alleen zolang de pagina geen gepersonaliseerde inhoud bevat. Daarom zie je vaak een snelle gebruikerservaring tijdens het shoppen, maar zodra je gaat afrekenen moet je wachten. En daar haken dan veel bezoekers af. Zonde toch?

Webenable heeft dit probleem in 2015 gesignaleerd en heeft een framework ontwikkeld waarop supersnelle webshops gebouwd kunnen worden: het Hydrazine framework. Dit framework is volledig gericht op performance door super efficiënte inzet van systeembronnen. Als een webserver minder hoeft te doen, is het resultaat sneller klaar.

Naast het feit dat de bezoeker niet hoeft te wachten, is het voordeel van deze efficiëntie ook dat de hosting kosten relatief laag zijn, de webshop veel verkeer aan kan zonder traag te worden, en de laagst mogelijke CO2 footprint heeft. Als het op energieverbruik aankomt, is een WordPress of Magento webshop te vergelijken met een auto die veel brandstof per kilometer gebruikt. Een Hydrazine webshop gebruikt weinig energie.

Maatwerk design

Op het Hydrazine framework wordt altijd een maatwerk frontend gebouwd. Dat betekent dat ieder gewenst ontwerp gerealiseerd kan worden. Dat geldt ook voor het integreren van externe diensten die helpen om het aantal conversies te optimaliseren. Zoals ActiveCampaign, Squeezely, Hotjar, Google Analytics, LeadInfo en nog heel veel meer.

Een bijkomend voordeel hiervan is security: waar WordPress door automatische updates van plugins zonder dat je het weet beveiligingslekken kan introduceren in je webshop, biedt een maatwerk frontend weinig tot geen kansen voor ‘script kiddies’ en ligt het risico op datalekken substantieel lager.

Als mijn webshop succesvol is, wat gebeurt er dan?

In deze gevallen zul je zien dat het verwerken van orders een uitdaging wordt. 25 bestellingen per dag handmatig behandelen lukt misschien nog wel (afhankelijk van het product). Maar 100 per dag, dat is altijd een uitdaging. Meer personeel bijschalen leidt tot organisatorische uitdagingen en resulteert vrijwel nooit in een evenredige stijging van de order verwerkingscapaciteit. Op dat moment is het verstandig verder te kijken naar het automatiseren van de processen na conversie. Ook in dit traject biedt Webenable de oplossing. Lees hiervoor dit artikel.

Een Hydrazine webshop van Webenable is dus een goede fundering voor groei.

 

We like to think ahead

Samenvattend/Een professioneel bedrijf

Webenable is een professioneel software-ontwikkelbedrijf. Wij hebben verstand van software-ontwikkeling en het op lange termijn onderhouden en uitbreiden van systemen. Door ons topteam garanderen wij hoge continuïteit. Dus niet over 3 jaar weer een nieuwe website!

Webenable zorgt er samen met de klant voor dat software vele jaren mee kan.

Neem contact op >
  • Supersnelle pagina laadtijd zonder caching
  • Geen beperkingen op het gebied van design
  • Onbeperkte doorontwikkelingsmogelijkheden
  • Hoge mate van beveiliging
  • Relatief lage hostingkosten
  • Zeer goed schaalbaar dus erg geschikt voor high-traffic toepassingen
  • Eén van de meest groene/duurzame oplossingen in de markt (kWh per page view)