Stichting Kanker.nl

Kanker.nl webshop verzendkoppeling

Kanker - Verzendkoppeling

Webenable heeft een verzendkoppeling ontwikkeld voor de webwinkel van Kanker.nl. Deze verzendkoppeling is ons tweede project voor deze stichting. Eerder maakten wij de Gesprekshulp app, gericht op het helpen van patiënten en hun naasten bij het gesprek met hun arts. 

In de webwinkel van kanker.nl kan een zorgverlener, patiënt of naaste gratis materialen bestellen om meer informatie op te doen of om patiënten beter te informeren. Denk aan folders, verwijskaartjes en tekenblokken, maar ook digitale producten als foto’s en video’s. 

Deze online shop is gemaakt via mijnwebwinkel.nl en heeft geen directe koppeling met de fulfilmentpartij van Stichting Kanker.nl En dát is precies waar wij ons mee bezig hebben gehouden. Met behulp van ons Hydrazine-platform hebben wij een koppeling ontwikkeld tussen deze twee partijen. 
Als er nu een bestelling wordt gedaan via de webwinkel van Kanker.nl, komt deze razendsnel via onze koppeling bij de fulfilmentpartij HCM terecht. Door dit te automatiseren zorgen we ervoor dat bestellingen sneller kunnen worden verwerkt en de zorgverlener, patiënt of naaste minder lang hoeft te wachten op de materialen.

Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar bij het ontwikkelen van een dergelijke koppeling moet met veel dingen rekening worden gehouden. Wat nou als de API van HCM het even niet doet? Of als de API aangeeft dat er geen voorraad is? Allemaal vraagstukken waar onze developers zich tijdens de ontwikkeling mee bezig houden.

Ben je ook geïnteresseerd in het koppelen van meerdere systemen? Neem dan contact op met Casper voor meer informatie. Hij vertelt je graag meer!