Nr7Finance

Volledige digitalisatie core processen, advies en hosting

Nr7Finance

Onze/ Opdrachtgever Nr7Finance

Na het faillissement van DSB Bank N.V. in 2009 is Nr7Finance ontstaan. Zij namen de belangrijkste DSB merken over: Frisia Financieringen, Becam Financieringen, Postkrediet en Lenen.net.

Omdat alle infrastructuur waarop o.a. deze websites draaide ontwikkeld was door Casper, werden Nr7 en JAAP.NL de launching customers van Webenable.

Nr7 heeft naast de DSB merken zeker ook de innovativiteit van DSB overgenomen. Ze zijn direct begonnen om alle systemen met een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad (passend bij de business case op dat moment) voort te zetten en door te ontwikkelen.

Vanaf 2018 ontwikkelt Webenable aan een systeem dat alle processen van Nr7Finance automatiseert. Door de schaalbaarheid en efficiëntie die dit systeem biedt behoort Nr7Finance op dit moment tot één van de grootste krediet inetermediairs van Nederland.

Naast het ontwikkelen van dit systeem vervult Webenable al jaren een adviserende rol op het gebied van ICT binnen Nr7 en worden ook de Wordpress websites (niet door Webenable ontwikkeld) en e-mail gehost.