PHP-developer

bij Webenable

PHP-developer zijn bij Webenable betekent met je team werken aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. From scratch of doorbordurend op een bestaande applicatie, helemaal van webshop tot aan een intern ordersysteem.

Webenable gamen

PHP-developer zijn bij Webenable betekent met je team werken aan verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers. From scratch of doorbordurend op een bestaande applicatie, helemaal van webshop tot aan een intern ordersysteem. PHP-developers bij Webenable gaan verder dan de backend en krijgen ook de mogelijkheid om aan de frontend te werken. Dat maakt PHP’er zijn bij Webenable extra leuk! (En de toffe mensen en de gezelligheid én de goede lunch, dat ook.)

Onze PHP-stack

We ontwikkelen en gebruiken toekomstbestendige technologie die past bij de behoeftes en doelen van onze opdrachtgevers. Net als het digitale landschap is ook onze stack altijd in beweging. We vinden, net als jij, overal weer nieuwe ideeën, technologie en verbeteringen die de kwaliteit van het werk ten goede komen.

Hydrazine-framework

Een goed voorbeeld van onze vernieuwing is het Hydrazine framework. Ons team ontwikkelt zelf de vele componenten van het op Symfony gebaseerde systeem. Het doel van het Hydrazine framework is het faciliteren van supersnelle webapplicaties (vooral e-commerce) met veel herbruikbare componenten, marketing automation tools, etcetera. Een high-traffic website kan onder de 50ms per request laden, zonder full-page-caching. Dat is vernieuwing zoals wij dat graag doen en waar we jou onderdeel van willen laten zijn.