do. 31 aug. 2023

Texel Fly-In 2023

De Texel Fly-in wordt jaarlijks georganiseerd om de General Aviation te promoten, ook wel de kleine luchtvaart genoemd. Iets wat Webenable maar al te graag steunt.

Webenable sponsorde de Texel Fly-in die zaterdag 26 augustus voor de 15e keer plaats zou vinden op Texel International Airport. Het is de grootste Fly-in van Nederland met deelname van honderden vliegtuigen vanuit heel Europa en een Airfair. Helaas werd het evenement op het laatste moment afgelast in verband met de slechte weersvoorspellingen.

Doordat het weer vrijdagmiddag nog goed was, besloot Casper toch te gaan. Met zijn vliegtuig was hij aanwezig op Texel Airport om met de overige aanwezige vliegers en belangstellenden kennis uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen. Op zaterdagochtend was het weer heel erg slecht met hevige onweersbuien en regen. In de middag klaarde het op en kon gelukkig de demonstratie van Dutch Rush wel doorgaan.

De Texel Fly-in wordt jaarlijks georganiseerd om de General Aviation te promoten, ook wel de kleine luchtvaart genoemd. Iets wat Webenable maar al te graag steunt. Op naar volgend jaar!