vr. 29 jul. 2022

Webenable kondigt 4e hackathon aan

Op donderdag 22 september aanstaande organiseert Webenable voor de 4e keer een hackathon. Tijdens deze inspirerende dag komen developers en andere creatievelingen samen om te hacken, te sparren en te werken aan gave, niet-werkgerelateerde projecten. Vanaf vandaag kunnen deelnemers en bezoekers zich aanmelden voor de Webenable Hackathon 2022.

Webenable hackathon 2022

Het doel van de dag is simpel: de collega’s van Webenable én haar relaties een hele leuke ontwikkeldag laten hebben. Casper de Geus: “Ik vind het gewoon heel leuk dat onze mensen samen met deelnemers van buitenaf samenwerken aan gave projecten.” Iedereen is welkom om zich als deelnemer of bezoeker aan te melden.

Naar verwachting zullen zo’n 50 deelnemers werken aan 10 projecten. Het gaat hier niet om werkgerelateerde projecten. “Juist niet!” zegt Casper de Geus. “De projecten hebben bijvoorbeeld een praktische toepassing in en om het huis, vullen aan op een persoonlijke hobby of zijn gewoon voor de fun. Dit is een dag voor plezier en toch ook wel voor gekkigheid.

Aan het einde van de dag geven de deelnemers vaak een demonstratie, als het project gelukt is en als de deelnemers daar zin in hebben natuurlijk. Zo kan iedereen zien wat er is gemaakt. Zowel voor deelnemers als bezoekers is er een programma opgesteld waarvoor men zich kan aanmelden. Lees meer over de Webenable Hackathon 2022.